Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

বেসিক ইনফরমেশন
Place of Origin: Shenzhen, China
পরিচিতিমুলক নাম: Rakinda
সাক্ষ্যদান: CE FCC ROHS
Model Number: LV12
Minimum Order Quantity: 1 piece
মূল্য: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Name: LV12 scan engine Size: 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
Image Sensor: Linear CCD Sensor Feature: Multi-Interfaces
Advantage: 1D CCD Infrared Code Scanner Device Weight: 16g
লক্ষণীয় করা:

barcode scanner oem module

,

barcode search engine

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

 

 

The LV12 is designed with the industrial standard size, mounting options and output to facilitate integration into existing application. The scanner module’s miniature size makes LV12 ideal for integration into data terminals and other small devices. LV12 is supplied as an assembled module with a mounting bracket or as separate components for custom mounting. The scanner module’s unique open system architecture allows LV12 to accept third party and custom plug-ins, giving the LV12 virtually unlimited application flexibility.

 

Device Weight <16g
   
Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
   
Cable Length 1500mm(optional)
   
Interface USB
   
Connector 11pin pitch 1.25
 
Performance parameters
Light source 632nm visible red light
   
Image Sensor Linear CCD Sensor
   
Processor ARM32-bit
   
Depth of field 3-70CM
   
Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
   
Print Contrast 30%PCS
   
Work Voltage DC 3.3-5V
   
Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
   
Image Resolution 2500dpi
   
Ambient illumination 100,000Lux Max
   
  EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
  Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
 
 
Environmental parameters
Operating Temperature -20℃ to 50℃
Storage Temperature -40℃ to 70℃
Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
Drop test 1.2meter,100times
Shock resistance 10H@125RPM

 

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length 0


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

যোগাযোগের ঠিকানা
Yaping Wang

হোয়াটসঅ্যাপ : +8613480605108