Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

বেসিক ইনফরমেশন
Place of Origin: Shenzhen, China
পরিচিতিমুলক নাম: Rakinda
সাক্ষ্যদান: CE FCC ROHS
Model Number: LV12
Minimum Order Quantity: 1 piece
মূল্য: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Name: 1D Bar Code Scanner Advantage: CCD bar code decoding
Device Weight: 16g MOQ: 1 piece
Package: 10 pieces to a carton
লক্ষণীয় করা:

ccd barcode scanner

,

usb barcode scanner

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

 

 

Device Weight <16g
   
Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
   
Cable Length 1500mm(optional)
   
Interface USB
   
Connector 11pin pitch 1.25
 
Performance parameters
Light source 632nm visible red light
   
Image Sensor Linear CCD Sensor
   
Processor ARM32-bit
   
Depth of field 3-70CM
   
Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
   
Print Contrast 30%PCS
   
Work Voltage DC 3.3-5V
   
Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
   
Image Resolution 2500dpi
   
Ambient illumination 100,000Lux Max
   
  EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
  Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
 
 
Environmental parameters
Operating Temperature -20℃ to 50℃
Storage Temperature -40℃ to 70℃
Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
Drop test 1.2meter,100times
Shock resistance 10H@125RPM

 

The LV12 series brings the benefits of bar code scanning to a variety of OEM devices. Now Kiosks, medical instruments, diagnostic equipment, lottery terminal, vending machine and countless other applications can all be equipped with the leading-edge scanning technology and reliability. LV12 is a compact long-range CCD bar code scanning module with high sensitive liner image sensor and build in Auto-sense function. This LV12 is your best choice of CCD bar code scanning module to be suitable for your application where needs high performance, small foot-print and reliable operation. LV12 is a CCD bar code decoding capabilities.

 

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal 0


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

যোগাযোগের ঠিকানা
Yaping Wang

হোয়াটসঅ্যাপ : +8613480605108